Legfrissebb híreink

Szakmai nap a Fejlesztő nevelés-oktatásról

77 intézmény közel 170 szakembere jött el arra a szakmai konferenciára, amelyet 2018. már-cius 10-én a fejlesztő - nevelő oktatásról tartott az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények Országos Egyesülete és a Kalocsai Nebuló EGYMI.

Meghívó az egyesület rendes közgyűlésére

Meghívó - Dimenziók 2018

Partnertalálkozó a Gyengénlátók Iskolájában

2018. február 22-én sikeresen lezajlott Budapesten, a Gyengénlátók Iskolájában a Partnertalálkozónak elnevezett program.

Meghívó partnertalálkozóra

Beszámoló szakmai napról

Január 24-én a Kiskőrösi EGYMI az EGYMI Országos Egyesületével közösen szakmai napot valósított meg, amelynek fókuszában az intézményben alkalmazott fejlesztő módszerek és eszközök álltak. A program során a résztvevők bemutató órákon/foglalkozásokon vehettek részt, ahol az intézmény által alkalmazott korszerű tanulásszervezési eljárások alkalmazásába tekinthettek be.

A Kalocsai Nebuló EGYMI és az EGYMI Országos Egyesületének közös felhívása

2018-ban tervezett rendezvényeink

Meghívó szakmai napra

"A siker kulcsa Te vagy!" konferencia és szakmai műhelymunka - összefoglaló

A felzárkóztatás, esélyteremtés és a nemzeti tehetségprogram állt a középpontban a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ és az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények Országos Egyesülete által rendezett negyedik tehetségkonferencián, melyet november 30-án tartottak a Kaposvári Városháza Dísztermében.
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | következő