Legfrissebb híreink

Keressük az intézményi jó gyakorlatokat!

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!


Az EGYMI Egyesület jó gyakorlatok gyűjtésével szeretné segíteni azokat az intézményeket, akik pályázni szeretnének, és pályázatukhoz kapcsolódóan kívánnak már alkalmazott, bevált jó gyakorlatokat adaptálni.

„Az év együttnevelő intézménye” díj 2019

„Az év együttnevelő intézménye” díjak kerültek átadásra május 17-én az egyesület
„Dimenziók 2019” országos konferenciáján.

Dimenziók 2019 – az EGYMI-k Országos Egyesületének konferenciája

Ismét a Mozgásjavító adott otthont május 17-én a „Megváltozott intézményi szerep, tehetségfejlesztés, digitális ismeretszerzés” címmel megrendezett konferenciának, amelyen 37 intézmény 112 képviselője volt kíváncsi az előadásokra és a meghirdetett szekcióülésekre.

Tavaszi konferencia a Mozgásjavító EGYMI-ben

Tájékoztató a konferencia programjáról

"Az év együttnevelő intézménye" díj

Az EGYMI Országos Egyesülete a fenti kategóriában díjjal ismeri el azokat az együttnevelő intézményeket (óvoda, általános iskola, középiskola), melyek példaértékűen integráltan nevelnek-oktatnak sajátos nevelési igényű gyermekeket.

Tavaszi konferencia beharangozó

Előzetesen szeretnénk tájékoztatni az idei konferencia idejéről és programjáról

„Figyelj rám!” Gyógypedagógiai Szakmai Konferencia

Február 20-án a Mozgásjavítóban zajlott a Közép-Pesti Tankerület és az EGYMI Országos Egyesülete által szervezett Gyógypedagógiai Szakmai Konferencia és ehhez kapcsolódóan a testi és érzékszervi fogyatékos intézmények attitűdformáló programja.

"Figyelj rám!" meghívó

2019. február 20-án „Figyelj rám!” címmel szakmai konferenciát és attitűdformáló programot szervez az EGYMI Egyesület és a Közép-Pesti Tankerület, melyre várjuk a téma iránt érdeklődő befogadó intézményekben dolgozó pedagógusokat.

A jövő útjai…(22) Országos szakmai konferencia összefoglaló

2018. november 21-én valósult meg az EGYMI Országos Egyesülete szervezésében a Kiskőrösi EGYMI kollektívájának elkötelezett munkája nyomán immár 22. alkalommal „A jövő útjai...” országos konferencia.

Szakmai nap a Fejlesztő nevelés-oktatásról

77 intézmény közel 170 szakembere jött el arra a szakmai konferenciára, amelyet 2018. már-cius 10-én a fejlesztő - nevelő oktatásról tartott az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények Országos Egyesülete és a Kalocsai Nebuló EGYMI.
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | következő