Legfrissebb híreink

"Az év együttnevelő intézménye" díj

Az EGYMI Országos Egyesülete a fenti kategóriában díjjal ismeri el azokat az együttnevelő intézményeket (óvoda, általános iskola, középiskola), melyek példaértékűen integráltan nevelnek-oktatnak sajátos nevelési igényű gyermekeket.

Tavaszi konferencia beharangozó

Előzetesen szeretnénk tájékoztatni az idei konferencia idejéről és programjáról

Keressük az intézményi jó gyakorlatokat!

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!


Az EGYMI Egyesület jó gyakorlatok gyűjtésével szeretné segíteni azokat az intézményeket, akik pályázni szeretnének, és pályázatukhoz kapcsolódóan kívánnak már alkalmazott, bevált jó gyakorlatokat adaptálni.

„Figyelj rám!” Gyógypedagógiai Szakmai Konferencia

Február 20-án a Mozgásjavítóban zajlott a Közép-Pesti Tankerület és az EGYMI Országos Egyesülete által szervezett Gyógypedagógiai Szakmai Konferencia és ehhez kapcsolódóan a testi és érzékszervi fogyatékos intézmények attitűdformáló programja.

"Figyelj rám!" meghívó

2019. február 20-án „Figyelj rám!” címmel szakmai konferenciát és attitűdformáló programot szervez az EGYMI Egyesület és a Közép-Pesti Tankerület, melyre várjuk a téma iránt érdeklődő befogadó intézményekben dolgozó pedagógusokat.

A jövő útjai…(22) Országos szakmai konferencia összefoglaló

2018. november 21-én valósult meg az EGYMI Országos Egyesülete szervezésében a Kiskőrösi EGYMI kollektívájának elkötelezett munkája nyomán immár 22. alkalommal „A jövő útjai...” országos konferencia.

Szakmai nap a Fejlesztő nevelés-oktatásról

77 intézmény közel 170 szakembere jött el arra a szakmai konferenciára, amelyet 2018. már-cius 10-én a fejlesztő - nevelő oktatásról tartott az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények Országos Egyesülete és a Kalocsai Nebuló EGYMI.

Meghívó az egyesület rendes közgyűlésére

Meghívó - Dimenziók 2018

Partnertalálkozó a Gyengénlátók Iskolájában

2018. február 22-én sikeresen lezajlott Budapesten, a Gyengénlátók Iskolájában a Partnertalálkozónak elnevezett program.
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | következő