Legfrissebb híreink

Tájékoztatás az egyesületi tagoknak !

Kedves Kollégák!

A Kiskőrösi országos egyesületi választás elmarad!

Az egyesületünk elnökségének októberben lejár a mandátuma, ezért az alapdokumentumunk értelmében értesítettünk benneteket a várható választásról. Időközben a vírushelyzet súlyosabbá vált, az EMMI rendeletek nem engedik a szakmai összejöveteleket, mi magunk is óvatosak vagyunk, féltjük az iskolánkat, a közösségi részvétel nem lenne szerencsés most semmilyen formában. Ugyanakkor az alapszabályunk előírja a személyes jelenlétet, nem engedi az írásos, vagy online formát. Utánanéztünk mindannyian a lehetséges megoldásoknak. A megkérdezett jogászok véleménye abban egyezik, ha az időpontot későbbre halasztjuk, nem lesznek jogkövetkezmények, az elnök 60 napig eljárhat továbbra is az egyesület ügyeiben. Online elnökségi ülésünkön egyetértettünk abban, hogy személyes részvétellel nem megoldható a választás, bár az alapszabály ezt írja elő, ezért tájékoztatjuk a Kecskeméti Törvényszéket, ott vagyunk bejegyezve. Addig is kéri az elnökség a bizalmatokat, kérjük, hogy támogassátok a választás elhalasztását a biztonságos helyzetig/a bíróság által kiadott állásfoglalásig. Küldünk egy nyilatkozatot, kérjük kitöltésével, aláírásával fejezzétek ki egyetértéseteket és küldjétek vissza az egymielnokseg@gmail.com e-mail címre. Köszönjük és további kitartást kívánunk ebben a nehéz helyzetben!

dr. Benczéné Csorba Margit elnök

Kérdőív az EGYMI Országos Egyesülete tagjai számára

Tisztelt Egyesületi Tagok!

A 2020. március 16-tól kialakult veszélyhelyzet az EGYMI-k életét is nagyban befolyásolta. Kérem, annak érdekében, hogy szervezetünk a döntéshozók felé specifikus, intézményeinkre releváns információkkal tudjon szolgálni a digitális munkarendről, szíveskedjen kitölteni az alábbi kérdőívet!

Dimenziók 2020

Konferencia Visszajelzések

DNR pilot program

A Digitális Pedagógiai Módszertani Központ ...

Online szakmai konferencia

Dimenziók 2020

Online szakmai konferencia!

Dimenziók 2020

Érdekképviseleti egyeztető fórum

EGYMI Országos Egyesület

A jövő útjai…(23) Országos szakmai konferencia összefoglaló

2019. november 20-án valósult meg az EGYMI Országos Egyesülete szervezésében a Kiskőrösi EGYMI kollektívájának támogatásával immár 23. alkalommal „A jövő útjai...” országos szakmai konferencia.

Meghívó a „A jövő útjai…(23)” szakmai konferenciára

Szeretettel várunk minden érdeklődőt "A jövő útjai..." (23) konferenciára.

Időpont: 2019. november 20. (szerda)
Helyszín: Kiskőrösi EGYMI
Kiskőrös, Hrúz Mária u. 2/1.
Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

„Az év együttnevelő intézménye” díj 2019

„Az év együttnevelő intézménye” díjak kerültek átadásra május 17-én az egyesület
„Dimenziók 2019” országos konferenciáján.
| 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | következő