Legfrissebb híreink

A Kalocsai Nebuló EGYMI és az EGYMI Országos Egyesületének közös felhívása

2018-ban tervezett rendezvényeink

"A siker kulcsa Te vagy!" konferencia és szakmai műhelymunka - összefoglaló

A felzárkóztatás, esélyteremtés és a nemzeti tehetségprogram állt a középpontban a Bárczi Gusztáv Módszertani Központ és az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények Országos Egyesülete által rendezett negyedik tehetségkonferencián, melyet november 30-án tartottak a Kaposvári Városháza Dísztermében.

„A jövő útjai…” 21. Országos szakmai konferencia - összefoglaló

Immáron 21. alkalommal szervezte meg az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények Országos Egyesülete a Kiskőrösi EGYMI-vel karöltve szakmai konferenciáját.

"A siker kulcsa Te vagy!" konferencia és szakmai műhelymunka - meghívó

Meghívó a „A jövő útjai…(21)” szakmai konferenciára

"Dimenziók 2017" Országos konferencia - beszámoló

A tankerületi központok megalakulása, valamint az egységes gyógypedagógiai módszertani intézmények folyamatos megújulása és szerepvállalása kapcsán az EGYMI-k Országos Egyesülete szakmai konferenciát szervezett Budapesten 2017. május 10-én, annak érdekében, hogy az intézmények közös gondolkodás és problémamegoldás mentén végezzék gyógypedagógiai tevékenységüket.

"Dimenziók 2017" Országos konferencia - program

Arany János Emlékév rajzpályázat - eredmények

"Dimenziók 2017" Országos konferencia az egyesület szervezésében

A tankerületi központok megalakulása, valamint az egységes gyógypedagógiai módszertani intézmények folyamatos megújulása és szerepvállalása kapcsán az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények Országos Egyesülete szakmai konferenciát szervez Budapesten 2017. május 10-én, annak érdekében, hogy az intézmények közös gondolkodás és problémamegoldás mentén végezzék gyógypedagógiai tevékenységüket.
| 1 | 2 | 3 | 4 | következő