EGYMI Egyesületi tájékoztató

Az Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmények a békéscsabai konferencia nyitónapján- április 24-én tartotta Közgyűlését.
A Közgyűlés elfogadta a 2007. évi beszámolót és pénzügyi elszámolást. A jelenlévők, az elnök asszony, Radicsné Szerencsés Terézia javaslatára felvették az Egyesület programjába a mérés, értékelés műhelymunkában való feldolgozását, egységes szemlélet kialakítását.
Megállapodtak abban, hogy az első ilyen jellegű tanácskozás május 30-án, Kecskeméten kerüljön megrendezésre.
A tanácskozásra -melynek programja megtalálható honlapunkon-, a kecskeméti intézmény által valamennyi EGYMI-nek küldött jelentkezési lapon lehet. (Érdeklődni az Egyesület címén, elérhetőségein is.)

A hírek közé tartozik, hogy a konferencia zárónapjának záró programjaként az Egyesület mutatkozott be. A rendhagyó előadás, melyben az Egyesület több tagja vett részt, azon kívül, hogy szemléltette az EGYMI-k, az Egyesület múltját, jelenét és jövőjét, rendkívüli sikert is aratott, a csapatmunkájával, játékosságával.

A konferencián való részvételünk egyik legfontosabb hozadéka, hogy bejegyzést kérhettünk a Oktatási és Kulturális Minisztérium Közoktatáspolitikai Tanácsába, amire az OKM jelenlévő munkatársa hívta fel figyelmünket.

Az Egyesületbe belépni szándékozók a honlapról letölthető Alapszabály megismerésével és a jelentkezési nyilatkozat kitöltésével tehetik ezt meg.

 

A tanácskozás programja

Galéria - EGYMI közgyűlés (április 24.)

Galéria - EGYMI Egyesület működésének bemutatása - Múlt-jelen-jövő (április 26.)

"Jövő útjai...18." konferencia és műhelymunka a Kiskőrösi EGYMI-ben (2014. november 26.)