Aktuális eseményeink

Elbúcsúztak a 8. osztályos tanulók, lezárult a 2017/18-as tanév

Hagyományosan az utolsó tanítási napon ballagtak el végzős diákjaink. A 7 osztályos tanulók elköszönő műsorát követően a 8. osztályos tanulók fogalmazták meg versekben és prózában, hogy mit jelentett nekik ez a nyolc év. Többen más intézményben folytatják tovább tanulmányaikat azért, hogy szakmát szerezzen. Vannak olyanok is, akik itt maradnak és a készségfejlesztő iskolában tanulnak tovább. Markó Ibolya igazgató asszony búcsúztatójában az értékekről, a helytállásról beszélt és arról az útravalóról, amelyet itt kaptak a tanulók.

A tanévzáró ünnepség keretében jutalmat vehettek át azok a tanulók, akik tanulmányi és közösségi munkájukkal példát mutattak társaiknak. Hagyományosan azok a szülők is elismerésben részesültek, akik aktívan segítették a tanév során egy-egy közösség életét. Tudjuk, hogy segítségük nélkül – amit ezúton is köszönünk - nem tudnánk ilyen szép eredményeket elérni. 

Az ünnepségen Takács Ildikó kolléganőnk a Kiskőrösi Tankerületi Központ elismerő oklevelét vehette át Vágó Ferencné tankerületi igazgatótól a jövő nemzedékért végzett áldozatos munkájáért. A meghitt eseményen meghívott vendégként voltak jelen intézményünk nyugalmazott kollégái.