Aktuális eseményeink

Egy nap CSAK a gyerekeknek…

Intézményünk 2018.06.08.-án gyereknapot tartott a Diákönkormányzat szervezésével, mely a Diákközgyűléssel vette kezdetét. Ezen a rendezvényen a képviselők elmondták osztályaik észrevételeit, javaslatait, kérdéseit. Az elhangzottakra Schaffer István intézményvezető helyettes válaszolt. Ezután a Diákönkormányzat által alapított díjak kerültek kiosztásra. A „Tudorok”-díjat a 4. és 11. osztály, a „Jó arcok”-díjat a 9.osztály, a „Le a kalappal”-díjat Hajósné Hertl Edit és Győri Dániel kapta.

A Diákközgyűlést követően iskolánk gyermekei és pedagógusai Soltvadkertre, a Vadkerti-tóhoz kirándultak, ahol 6 állomáson, játékos feladatok várták őket „Kiskőrös 300” témával kapcsolatban. A tanulók TOTÓ-t töltöttek, puzzle-t raktak ki, 300 mosolyt rajzoltak lufikra, Petőfi Sándor képét ábrázoló korongokat kerestek, puttonyban dobtak és „vízpong-ot” játszottak.

Az osztályok az állomásokon puzzle darabokat tartalmazó borítékokat gyűjtöttek, melyekből az állomások teljesítése után a „Kiskőrös 300” feliratot rakták ki.

A gyerekek nagyon jól érzeték magukat a vízparton, fáradtan, de élményekkel gazdagodva tértek vissza az iskolába.

Iskolánk tanulói a program alatt jégkrémet, üdítőt és Fornetti péksüteményt kaptak, melyeket ezúton is köszönjük támogatóinknak.